1. Home
  2. Vesti
  3. Renault planira još jedan SUV u B segmentu
Renault planira još jedan SUV u B segmentu
1

Renault planira još jedan SUV u B segmentu

213
1
Podelite sa prijateljima:

Francuska marka veruje da bi još jedan model sa povišenim klirensom u B segmentu bio pun pogodak. 

Podsetimo, Renault u ovoj klasi već ima Captura koji se do sada odlično pokazao pre svega u komercijalnom smislu. Francuzi bi ipak još jedan automobil, očigledno prateći Ford koji će istovremeno nuditi Ecosport i Pumu, automobile koji su u istom segmentu, ali ipak pretenduju na dve različite vrste kupaca.

Prema pisanju britanskih stručnih medija, Renault već dve godine razmatra drugi maleni krosover. Sestrinski model sa Capturom trebalo bi da ima svoju zvaničnu premijeru naredne godine.

Gde ima dima, ima i vatre, te se da zaključiti na osnovu brojnih kamufliranih mula koje se viđaju po Evropi, a izgledaju kao Clio na štulama da se radi nekom od dva modela Renaulta u SUV B segmentu. Captur druge generacije imaćemo priliku da vidimo veoma uskoro.

Očekuje se da bi sestrinski model Captura dolazio u ponudi sa benzinskim i dizel motorima, ali i da bi bila prisutna plug-in hibridna varijanta. Kako bi oba pulena u B segmentu delila platformu i paletu motora, potpuno je logično da i nadolazeći krosover bude sklapan u Renaultovoj fabrici u Valjadolidu.

AutoRepublika 

(213)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Svi „poludeše“ sa ovim plug-in hybridima. Čitam negde da će novi Captur plug-in hybrid samo na elektropogon moći da pređe do 48 km. Skroz korektno za gradske uslove i nekome i za njegove dnevne potrebe. Samo „cena“ 🙂