1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. UAZ objavio sliku nove Buhanke
UAZ objavio sliku nove Buhanke
1

UAZ objavio sliku nove Buhanke

2.72K
1
Podelite sa prijateljima:

UAZ je obradovao javnost fotografijom potpuno nove Buhanke. Render legendarnog kombija koji je izradio nezavisni umetnik iz Rusije Andrej Davidov objavio je Uljanovski automobilski zavod na društvenim mrežama baš uoči novogodišnje večeri. Crtež nove Buhanke je propraćen najtoplijim željama u nastupajućoj godini.

Međutim, to ne mora puno toga da govori o dizajnu novog minivana. Naime, nije prvi put da UAZ-ova služba za odnose s javnošću deli trodimenzionalne radove Buhanke nove generacije koje potpisuje Andrej Davidov. Tako je početkom septembra fabrika upitala publiku da proceni koliko joj se dopada stil predstavljenog modela u konfiguraciji minibusa, a svoje oduševljenje nije skrilo više od 75% onih koji su reagovali na dizajn eksterijera „Neobuhanke“.

Mnogi ljubitelji marke UAZ su primetili sličnost futurističke Buhanke s porodicom klasičnih minibuseva i kamioneta  UAZ 450/452 kao i odanost izabranom stilu kabine. Istovremeno, verzija u interpretaciji Davidova predstavlja vozilo s pogonom na sva četiri kraja karoserije. Novitet s rendera koristi i LED diode, ima proširen trag točkova kao i veoma efektne karoserijske dodatke.

Nije loše mesto da podsetimo kako rukovodstvo UAZ-a ulaže ogromne napore i svote kako uspostavilo kredibilnu distributivnu mrežu u inostranstvu. Samo u protekle dve godine, ruski terenci su nuđeni u Mjanmaru, Iranu, Čileu i Kubi. Prema planu, modeli Patriot i pikap kamionet će na američko tržište i to pod imenom druge marke. Budite kliktavi i pročitajte i tu vest, nećete se pokajati.

AutoRepublika

(2718)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
BB

Dobar izgled, dobro radi Davidov ali i naš Hristov 😉