1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Volkswagen Scirocco kao plod mašte
Volkswagen Scirocco kao plod mašte
0

Volkswagen Scirocco kao plod mašte

1.80K
0
Podelite sa prijateljima:

Već godinama unazad se Volkswagen Scirocco ne proizvodi. To ipak nije sprečilo jednog „digitalnog umetnika“, Klebera Silvu iz Brazila, da na „platno“ baci svoju viziju onogo što bi predstavljalo Scirocco aktuelne generacije, kada bi se ovaj nastavio proizvoditi.

Silvi ideja nije „pala s neba, pa u rebra“, već je podstaknuta činjenicom da se Volkswagen Golf 8 već nekoliko meseci nalazi u redovnoj prodaji. U njegovom radu, što se posebno odnosi na prednji kraj sportskog kupea iz Volfsburga, jasan je odraz kultnog, nedavno lansiranog hedžbeka.

Volkswagen Scirocco poslednje generacije se prodavao sve od 2017. godine, kada je koristio Golfove motore, uz nešto nižu i širu šasiju u odnosu na bratski kompakt. Nasuprot tome, sistem oslanjanja na zadnjoj osovini, pozajmljen je s limuzine iz iste game, to jest iz Passata.

Verujemo da ne grešimo ako kažemo da smatramo da je prerano licitirati s povratkom Scirocca u izložbeno-prodajne salone. Pad prodaje modela s troje vrata je prisilio proizvođače da ponudu osmisle oko konfiguracija karoserije koje koriste pet vrata, pa je to još jedan faktor koji je uticao na odluku čelnika konglomerata iz Volfsburga da odustanu od razvoja nove generacije kompaktnog sportskog kupea.

Novinari britanskog specijalizovanog medija Autoexpress, izneli su tezu da se će se sportski kupe na bazi Golfa, kupcima vratiti jedino u formi čisto električnog modela.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da sačekamo i vidimo i sami. Dotle, možemo da uživamo u „šta bi bilo – kad bi bilo“ slikama, poput naslovne, Silvine.

AutoRepublika

(1802)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments