1. Home
  2. Vesti
  3. Genesis nezainteresovan za hibride
Genesis nezainteresovan za hibride
0

Genesis nezainteresovan za hibride

133
0
Podelite sa prijateljima:

Južnokorejski premijum brend nema nameru da se upušta u delimičnu elektrifikaciju, kada je reč o baterijskim vozilima interesuju ih samo potpuno električni automobili. 

Genesis polako, ali sigurno gradi svoju karijeru. Sledeći korak za ovog proizvođača je atak na evropsko tržište, a kako u ovom delu sveta emisione norme postaju sve strože postavlja se legitimno pitanje kako Genesis planira da se uskladi sa njima, jer je bez vozila koje imaju veoma malu emisiju gotovo nemoguće ispuniti flotne kvote koje je EU propisala.

No, Korejci za sada nisu zabrinuti. Pre svega, uvek će moći da se „priproje“ Hyundaijevoj flotnoj emisiji, a osim toga imaju i svoje planove za elektrifikaciju.

Genesis ipak neće koristiti međukorak, odnosno neće biti hibridizacije. Mark Del Roso, šef Genesisa za Ameriku, potvrdio je da ta marka neće stvarati bilo kakve hibride.

Rukovodilaca južnokorejske marke kazao je da se električni modeli više uklapaju u viziju Genesisa, te da će razvojno odeljenje tog proizvođača uložiti svoje napore u stvaranje potpuno električnog automobila.

Da li je ovo pametan korak, pokazaće vreme. No, činjenica je da hibridi dobijaju na popularnosti, ali se to dešava i sa EV modelima. Uostalom tehnologija u vezi sa električnim automobilima napreduje iz dana u dan, i pitanje je trenutka kada će i hibridi postati prevaziđeni.

AutoRepublika 

(133)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments