1. Home
  2. Vesti
  3. Povratak legende – De Tomaso se vraća na tržište!
Povratak legende – De Tomaso se vraća na tržište!
0

Povratak legende – De Tomaso se vraća na tržište!

619
0
Podelite sa prijateljima:

De Tomaso će predstaviti svoj novi model na ovogodišnjem izdanju manifestacije Goodwood Festival of Speed. 

Za sada ima veoma malo informacija o tome šta će zapravo prikazati De Tomaso u Goodwoodu. Novi model nosi misterioznu razvojnu oznaku „Project P“, a poznato je da je za rad na ovom automobilu zadužena ista ekipa koja je stvorila fantastični Apollo IE.

Mada mlađe generacije nisu toliko upoznate sa ovim brendom, De Tomaso je jedna od legendi automobilske industrije. Ova marka kombinovala je spoj italijanskog dizajna i američkih „mišića“ kada je reč o pogonu.

U Goodwoodu bi trebalo da predstave svoj novi automobil kako bi obeležili 60 godina postojanja brenda. Za sada nije jasno ko stoji iza revitalizovane legende, ali je sigurno da će najavljena premijera privući ogromnu pažnju svetske stručne javnosti.

Najpoznatniji automobil ove marke je čuvena Pantera, koja se proizvodila od 1971. do 1992. godine. Sve o ovom legendarnom modelu možete pročitati ovde.

AutoRepublika 

 

(619)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments