1. Home
  2. Sajmovi
  3. Ženeva 2019
  4. Mercedes poslao SLC u istoriju
Mercedes poslao SLC u istoriju
0

Mercedes poslao SLC u istoriju

180
0
Podelite sa prijateljima:

Mercedes je saopštio javnosti da je sa edicijom Final Edition, SLC i zvanično poslat u istoriju. 

Dugo se pričalo o sudbini SLC-a (nekadašnjeg SLK). Mali obim prodaje i uopštena nezainteresovanost automobilskog sveta za ovaj segment diktirali su uslove pod kojima je navedeni model otišao u penziju.

Final Edition ima određene vizuelne razlike u odnosu na standardni model. Krasi ga jarko žuta boja, identična onoj u kojoj je prva generacija bila “obmotana” na dan lansiranja. Osim toga, tu su specifični crni i “hrom” detalji eksterijera, petokraki AMG točkovi od 18 inča, enterijer crno-sive boje, sa elementima od karbonskih vlakana i “Final Edition” oznake na prednjim blatobranima i patosnicama.

Što se tiče motorizacije dostupni su: SLC300 sa benzinskim četvorocilindrašem zapremine 2,0 litra i SLC43 AMG koji takođe koristi benzinski agregat, ali u ovom slučaju njegova zapremina iznosi 3,0 litre u V6 konfiguraciji. Pored ova dva motora u Evropi je moguće kupiti i SLC180 sa 1,6-litarskim turbo motorom i 154 ks i SLC200 sa 2,0-litarskim agregatom sa 181 ks.

Početna cena u Nemačkoj za SLC180 Final edition iznosiće 41.536 evra.

AutoRepublika 

 

 

(180)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments