1. Home
  2. Sajmovi
  3. Ženeva 2019
  4. Njegovo veličanstvo, Bugatti La Voiture Noire
Njegovo veličanstvo, Bugatti La Voiture Noire
2

Njegovo veličanstvo, Bugatti La Voiture Noire

5.68K
2
Podelite sa prijateljima:

Unikatno remek-delo Bugattija je omaž izgubljenom Atlanticu.

Konačno je pred nama. Ime mu je Bugatti La Voiture Noire. Reč je o modernoj interpretaciji Type 57 SC Atlantica Žana Bugattija.

Ovaj fascinantni Grand Tourer je etiketiran kao najskuplji novi automobil ikada u istoriji s cenovnom etiketom od 16,72 miliona evra (pre zaračunatih poreza).

Automobil odlikuje ručno rađena karoserija od ugljeničnih vlakana, a ekskluzivnost je podignuta na nivo, koji do sada nije viđen u okviru moderne automobilske industrije. Motor je isti, čuveni 8,0-litarski quad-turbo W165 s 1.500 konja i 1.600 Nm.

AutoRepublika

(5682)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
s mile

Čista investicija, koliko znam radi se za Ferdinanda P. investira 16Mil, kulira da ima …šta ima…. i za par godina proda za 25mil….

Milos2

Ne radi se ni za koga, kupio ga je Ronaldo