1. Home
  2. Sajmovi
  3. Ženeva 2019
  4. Toyota Supra debituje u Evropi kao unapred rasprodat model (GALERIJA)
Toyota Supra debituje u Evropi kao unapred rasprodat model (GALERIJA)
0

Toyota Supra debituje u Evropi kao unapred rasprodat model (GALERIJA)

116
0
Podelite sa prijateljima:

Svi primerci predviđeni za evropsko tržište za 2019. godinu su rezervisani, a uskoro počinju pretporudžbine za 2020.

Pored Morgana Plus, još jedan model pogonjen BMW-ovim B58 motorom debituje u Ženevi. Reč je o novoj Toyota Supri, koja konačno stiže na evropske obale s 3,0-litarskim rednim šestocilindrašem. Pogonski twin-scroll turbo agregat isporučuje 345 ks i 500 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Mada će upoznavanje s novom Suprom uživo u Ženevi biti sjajna stvar za potencijalne kupce i ljubitelje ovog modela, Toyota će zapravo izložiti automobil koji neće moći da se priušti ove godine. Japanska kompanija je s ponosom objavila da su sve Supre za evropsko tržište praktično unapred rasprodate.

Japanska marka je u oktobru 2018. najavila da će proizvesti samo 900 primeraka za Stari kontinent, od kojih se 90 odnosi na A90 Edition specijalno izdanje. Toyota kaže da su na listi čekanja hiljade kupaca, tako da će knjiga rezervacija za 2020. biti otvorena uskoro.

Prvi evropski kupci će uživati u brojnim prednostima i bonusima. Naime, Toyota ne otkriva tačno o čemu se radi, ali kaže da će klijentima „biti omogućen pristup ekskluzivnim iskustvenim programima i brojnim nagradama koje se ne mogu kupiti novcem“.

AutoRepublika

 

(116)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments