1. Home
  2. Vesti
  3. Više nije moguće kupiti novi Bugatti Chiron
Više nije moguće kupiti novi Bugatti Chiron
0

Više nije moguće kupiti novi Bugatti Chiron

519
0
Podelite sa prijateljima:

Bugatti Chiron je i zvanično otišao u penziju. 

Tokom protekle godine, Bugatti je prodao ukupno 150 automobila, što je novi rekord za tu kompaniju. Od toga, čak 63% vlasnika su prvi put kupili neki od Bugattijevih modela, čime se taj brend mnogo ponosi.

Chiron je tako ispunio svoju misiju – proizvedeno je i isporučeno tačno 500 primeraka. Za taj poduhvat Bugattiju je trebalo poprilično vremena, jer je ovaj hiperautomobil debitovao još 2015. godine.

No, vremena se menjaju, a Bugatti više nije samostalna marka, jer je sada pod okriljem Rimca. Sa tim u vezi, francuski proizvođač neće se momentalno odreći SUS agregata, a to je potvrdio i šef novonastale kompanije – Mate Rimac.

„Postoji budućnost za termičke motore u Bugattiju. Zalažem se za to“, kazao je Rimac. On je dodao i da će novi modeli ovog brenda biti nešto nesvakidašnje sa elementima koji su do sada neviđeni na bilo kom drugom četvorotočkašu.

„Ne mogu mnogo da pričam o budućnosti, ali bićete zapanjeni“, zaključio je Mate Rimac.

AutoRepublika 

(519)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments