1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai i20 stiže u Ženevu atraktivniji nego ikada pre
Hyundai i20 stiže u Ženevu atraktivniji nego ikada pre
4

Hyundai i20 stiže u Ženevu atraktivniji nego ikada pre

587
4
Podelite sa prijateljima:

Još jedan model koji će zvanično biti predstavljen za mesec dana u Ženevi.

Dok na internetu cirkulišu špijunske fotografije besmisleno temeljno kamufliranog  i20, korejska marka je odlučila da lansira prve dizajnerske skečeve svog pulena iz B segmenta.

Hyundai kaže da će novi i20 predstaviti na Salonu automobila u Ženevi početkom marta. Ujedno, ovaj mali hedžbek će biti prvi model marke koji će se na evropskom tržištu pojaviti s novim korporativnim dizajnerskim jezikom, pod imenom „Sensuous Sportiness“. Već smo videli novu Sonatu u kreiranu u tom maniru, tako da ne čudi što i20 izgleda prilično atraktivno.

Ono što je interesantno je da zadnji deo deluje prilično masivno na jednom od skečeva, ali je za pretpostaviti da će Hyundai zadržati tradicionalu hedžbek formu. Važno je napomenuti i da atraktivni točkovi u dve nijanse neće biti baš tako veliki.

Korejski proizvođač takođe kaže da će novajliju krasiti potpuno novi enterijer, s naglaskom na dva 10,25-inčna ekrana, jedan u službi klastera instrumentacije a drugi za info-zabavni sistem. Visokokvalitetni materijali su deo Hyundaijevog plana da pomeri i20 u nešto prestižnije tržišne vode.

Još uvek nema reči o motorima ali prilično sigurna pretpostavka je da će novi model profitirati na novom 1,0-litarskom turbootoru, koji će biti dostupan i u atmosferskoj varijanti za ulazne verzije.

AutoRepublika

(587)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Don

ha, ak je suditi prema novom i10 i nece biti nesto. Isti me nije ni plastikom unutra odusevio..nista novo niti posebno, nadam se opet da ce i20 biti bolji.

moron

Aktuelni i20 je tokom svog tržišnog života formalno bio dostupan samo sa atmosfercem 1,25 sa 5MT. I pored „zlatnog doba“, kod nas se u i20 nije pojavio 1,0 T-GDI sa 100 ks (ali su ga, kao nigde drugde,ponudili u i30 i ceedu).
Tako da me živo interesuje motorizacija za novi i20 za Srbiju.

Srdjan

kakva kupovna moć naroda, takva i motorizacija

Dikh tu kava

Zapravo, ja čak nigde nisam video u zvaničnom cenovniku taj motor u i30, samo u ceed-u, što moju potrebu za razumevanjem prodajne filozofije tih južnokorejskih giganata čini temperaturno sve bližom apsolutnoj nuli..