1. Home
  2. Vesti
  3. BMW M135i vs Mercedes-AMG A35 vs Audi S3 vs VW Golf R (VIDEO)
BMW M135i vs Mercedes-AMG A35 vs Audi S3 vs VW Golf R (VIDEO)
3

BMW M135i vs Mercedes-AMG A35 vs Audi S3 vs VW Golf R (VIDEO)

1.99K
3
Podelite sa prijateljima:

Da vidimo, koja marka u svom portfoliju ima najbrži osnovni performantni model.

Kada je reč o ulaznim, performantnim modelima nemačkih proizvođača, kupci imaju dosta širok izbor. Koji odabrati? CarWow je povodom tog pitanja pružio jedan validan argument. Jednostavno, ustanovio je koji je najbrži.

Audi S, VW R, Mercedes AMG i BMW M poseduju performantne verzije u C segmentu. Doduše, u ovoj kategoriji vozila neki drugi atributi obično slove za važnije, ali s obzirom na „performantne“ sufikse, u ovom slučaju je od ključnog značaja brzina, rekli bismo.

Rivali u ovom četvoroboju su BMW M135i, Mercedes-AMG A35, Audi S3 i VW Golf R.

Dakle, svi takmaci u ovoj truci raspolažu s oko 300 konja, 2,0-litarskim četvorocilindarskim motorima, pogonom na sve točkove i automatskim menjačima.

Ne treba da čudi što se sve završilo s milisekundama razlike.

AutoRepublika

Izvor: CarWow

(1994)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

U čemu je praktičan smisao ovakvog testa za potencijalnog kupca? Ovakav „test“ bi, obzirom na izabrane discipline, jednako kvalitetno mogao da izvede i neko od 7 godina 🙂

Zvezdan Božinović

Ma nema smisla, kao da ću na trkanje automobilom, a ne na pijacu, posao, teren….

moron

Moj komentar nije bilo zlonameran, već posledica „edukacije“ moje malenkosti kao vozača početnika od strane jednog fizički ogromnog policajca pre 30-ak godina ( imao je jedno dva metra i bar 120 kg ). Naime, „čovek“ me je očito bio „snimio“ da sam kao mlado divlje čeljade sa očevim R-12 u par navrata krenuo malo oštrije na istom semaforu i jednom me je, ničim izazvan, zaustavio, iz kola izbacio i lepo mi očinskim tonom objasnio da bi i malo dete tako znalo da na startu samo stisne gas, a da to uopšte ne čini ni dobrog vozača, niti znači da su… Pročitaj više »