1. Home
  2. Vesti
  3. BMW serije 4 promolio novi „nos“
BMW serije 4 promolio novi „nos“
1

BMW serije 4 promolio novi „nos“

1.40K
1
Podelite sa prijateljima:

Hteli to ili ne, „bubrezi“ prolaze kroz temeljnije modifikacije nego ikada ranije.

BMW ne može da se odbrani od „curenja informacija“. Nakon što je objavljena fotografija zadnjeg dela novog M3 u fabrici, slična fotografija se pojavila na nalogu korisnika wilcoblok na Instagramu.

Mada on ima dilemu da li se radi o M3 ili seriji 4, pre bismo rekli da se radi o potonjem, sudeći po vertikalnom aranžmanu maske hladnjaka. Pored toga, farovi su primetno drugačiji u odnosu na kućišta sedana, više inspirisani serijom 8.

Bavarci su nas „upozorili“ na kontroverzne promene planirane za jedno od najvažnijih korporativnih obeležja – „bubrege“, kada su skinuli veo s Concepta 4, prošlog meseca u Frankfurtu. Samim tim, ovo ne predstavlja veliko iznenađenje.

Ipak, jedno je sigurno, hipertrofirane „nozdrve“ će privući svu moguću pažnju, tako da će se o ostatku dizajna definitivno manje pričati. Da li je to dobro ili loše, nismo sigurni.

Naglašeni usisni otvori sugerišu da se radi o nekoj od snažnijih verzija serije 4 kupe, verovatno M440i. Međutim, možda se radi i o niže pozicioniranom modelu u M Sport paketu. Nije lako „pogoditi“ o kojoj se tačno boji radi, ali u svakom slučaju, nije reč o ulaznoj „četvorci“.

Serijska serija 4 će verovatno biti predstavljena 2020., dok će M4 stići ubrzo nakon toga. Kabriolet, ovoga puta s platnenim krovom, takođe je u planu, dok glasine kolaju i o M4 Gran Coupeu, koji tek treba da bude zvanično potvrđen.

AutoRepublika

Izvor:  wilcoblok / Instagram

(1396)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Bungi

Zbog ovih gadnih somovih usta na prednjem kraju, otjeraćeš sve kupce kod Mercedes-a i Audi-ja, dizajneru nesrećo!