1. Home
  2. Vesti
  3. Osvanula „zadnjica“ BMW-a M3 G80
Osvanula „zadnjica“ BMW-a M3 G80
0

Osvanula „zadnjica“ BMW-a M3 G80

685
0
Podelite sa prijateljima:

U pitanju je samo jedna fotografija, ali ona pruža sjajan uvid u zadnji deo novog M3.

Evolve Automotive, britanska firma specijalizovana za doradu BMW-a, na svoju Facebook stranicu je postavila fotografiju na kojoj se nalazi „zadnjica“ G80 M3 bez kamuflaže. Čini se da je primerak koji je u pitanju nalazi na proizvodnoj liniji.

Na špijunskim fotografijama kamufliranih prototipova nije mogao da se primeti naglašeni zadnji difuzor. Naravno, tu su i dva para završetaka izduvnih cevi, uokvirena vertikalnim pregradama.

Lukovi točkova su izrazito široki i skulpturalni, povezani s krestom koja se pruža ispod zadnjih svetala, na kojima je primetna tamnija gornja sekcija. Atraktivno i agresivno, nema šta. Mali spojler počiva na ivici poklopca prtljažnika.

Takođe, nedavne špijunske fotografije koje su se pojavile na internetu, pružile su uvid u kabinsi prostor, koji krasi digitalni klaster instrumentacije i veliki ekran info-zabavnog sistema, odmah pored njega.

M3 će i dalje koristiti usluge twin-turbo rednog šestocilindarskog motora, dostupnog i sa šestostepenim manuelnim menjačem. Šef M divizije, Markus Flaš, ranije je sugerisao da je reč o snazi preko 510 konja.

Mada očekujemo da se novi M3 pojavi u prodaji sledeće godine, datum oficijelne premijere je i dalje misterija. Poslednji veliki ovogodišnji salon je onaj u Los Anđelesu u novembru. Ipak, ne treba isključiti mogućnost organizovanja nezavisnog događaja, kao u slučaju M235i Gran Coupea.

AutoRepublika

Izvor: Evolve Automotive via Facebook

(685)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments