1. Home
  2. Vesti
  3. Muškarci ostaju deca tokom celog života (VIDEO)
Muškarci ostaju deca tokom celog života (VIDEO)
1

Muškarci ostaju deca tokom celog života (VIDEO)

3.00K
1
Podelite sa prijateljima:

Mi smo se tek oslobodili snežnih nanosa koji su nas okovali krajem januara, a iz Amerike su nam tokom prethodne nedelje stizale vesti o dramatičnim hladnoćama koje su pogodile regiju na relaciji Čikago – Milvoki. Ništa bolja situacija nije bila ni na severoistoku države.

Ipak, brojni su i oni koji su se ovakvom razvoju događaja mnogo obradovali jer su dobili priliku da se svojim moćnim terencima poigraju na nepristupačnim terenima koji su pritom bili prekriveni dubokim slojem snega.

Video klip koji je nedavno objavljen nam prikazuje koktel izuzetno zanimljivih sekvenci u kojima možemo da propratimo snežne avanture brojnih američkih modela, uglavnom iz segmenta pikap kamioneta, a tu je “zalutalo” i par evropskih krosovera.

Boje Amerikanaca su branili neizbežni Ford F-Series, Dodge Ram, Chevrolet Silverado (čiji ćete test biti u prilici da pročitate na našim stranicama za koji dan), Hummer… Sa druge strane, svoje veštine su pokazali evropski izdanci automobilske industrije: impresivna G klasa (od kojih je jedan primerak sa 6×6 pogonom), Volkswagen Touareg, Range Rover Sport i odnekud u ovu priču zalutali Audi SQ7, BMW X5M i BMW X6.

Nećemo vas dalje opterećivati pričom. Jednostavno je, kliknite “Play” i uživajte u 11 minuta zabave.

AutoRepublika

(3001)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Ovi „zalutali“ nisu tako nesposobni kao što bi se pomislilo. Uz prave gume mogu da odrade skoro sve što i ovi mačo momci, jedino što im ne ide u prilog su klirens (ako nije podesivo ogibljenje) i napadni uglovi zbog kojih će stradati branici i spojleri.
A „baja“ sa Audijem na kraju da se ne bruka snimkom kako vozi 100-120 na očišćenom putu, nek mi se javi kada to uradi po snegu.