1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai Tucson za 2020. osvežen s novom paletom boja
Hyundai Tucson za 2020. osvežen s novom paletom boja
1

Hyundai Tucson za 2020. osvežen s novom paletom boja

1.99K
1
Podelite sa prijateljima:

Hyundai Tucson je prošao kroz neke promene za 2020. modelnu godinu. Za početak, četiri dostupne boje su zamenjene s nove četiri – „Molten Silver“ sa „Stellar Silver“, „Coliseum Grey“ sa „Magnetic Force“, „Dazzling White s Winter White“ i „White Pearl“ s „Cream White“.

Još jedna promena vredna spomena je što su obruč volana i ručica menjača presvučeni kožom. Za razliku od 2019., modeli za 2020., od paketa „Sport“ pa nagore, posedovaće kožu kao standard. Tu su i napredni bezbednosni sistemi poput održavanja vozne trake, upozorenja na pospanost vozača, izbegavanje čeonog sudara i automatsko kočenje.

Detekcija pešaka, asistencija pri dugom svetlu, senzori kiše, inteligentan tempomat, kao i „Surround View“ monitor, dostupni su među opcionalima.

AutoRepublika

(1990)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Nema ovaj Tucson tako „loše cene“. Nije od bez razloga prošle godine bio najprodavaniji SUV u Srbiji.