1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen T-Cross Coupe stiže do kraja 2020.
Volkswagen T-Cross Coupe stiže do kraja 2020.
0

Volkswagen T-Cross Coupe stiže do kraja 2020.

291
0
Podelite sa prijateljima:

Volkswagen planira da lansira T-Roc kabriolet ove godine. Da li to podrazumeva napad krosovera na još jednu specifičnu nišu?

Međutim, to nije sve. Model pozicioniran ispod Tiguana, pod nazivom Tarek, priprema se za ofanzivu  na neke delove sveta, dok je Jetta u međuvremenu postala samostalan brend u Kini s VS5 krosoverom. Potpuno električni I.D. Crozz je nedavno špijuniran a vrlo verovatno će ga slediti veći I.D. Roomzz u godinama koje dolaze. Povrh svega, ponovo su se pojavile glasine o malom Taigunu.

Ne, to nije sve! Čini se da su u Volkswagenu obezbedili ekstra prostor za još jedan krosover, jer španski Motor.es javlja da nemačka marka planira „kupe“ verziju T-Crossa. To bi trebalo da podrazumeva redizajniranje karoserije i uvođenje padajuće linije krova na račun praktičnosti.

Mada se špijunske fotografije dotičnog modela još uvek nisu pojavile, spekuliše se da bi on mogao da se pojavi pre kraja 2020. Nema reči o tome da li će „kupe“ biti prestižniji u odnosu na standardni model zbog „fensi“ karoserije, ali ono što je sigurno je da će ispod lima sve biti identično.

Mali krosover će počivati na MQB A0 platformi i naslediće sve bitne detalje s konvencionalnog primerka, tako da treba očekivati 1.0 i 1.5 TSI benzince i 1.6 TDI, povezane s manuelnom i DSG transmisijom. Jedini dostupan pogon je naravno prednji.

Treba spomenuti da to neće biti jedina varijacija najmanjeg VW-ovog krosovera, jer je T-Cross već dostupan s produženim međuosovinskim rastojanjem u Kini i Latinskoj Americi.

AutoRepublika

 

(291)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments