1. Home
  2. Vesti
  3. Alfa Romeo nema planova da proširi GTA gamu
Alfa Romeo nema planova da proširi GTA gamu
0

Alfa Romeo nema planova da proširi GTA gamu

307
0
Podelite sa prijateljima:

Italijanski brend neće ponuditi još modela sa GTA značkom, ona će ostati rezervisana za Giuliju. 

Kada je nedavno Alfa prikazala Giuliju GTA, ceo automobilski svet je uzdahnuo. Najperformantniji sedan D segmenta pokazao je da proizvođač sa Apeninskog poluostrva ima šta da kaže prepotentnim kandidatima za ovu titulu koji mahom dolaze iz Nemačke.

Ipak, Alfa ima svojih problema. Prodaja je daleko ispod očekivanog nivoa, a ni supersedan sa GTA oznakom neće joj naročito pomoći na ovom planu.

Italijani su otkazali planove u vezi sa plasmanom modela GTV i 8C i posvetili su se radu na razvoju SUV četvorotočkaša koji bi trebalo da pomognu sa uvećanjem broja prodatih vozila.

Šef Alfe Romeo za marketing, Fabio Miljivača, potvrdio je da je bilo razgovora o tome da Stelvio dobio GTA izdanje. „Imali smo sastanak na tu temu, ali smo odlučili da Stelvio ne bi bio dobar izbor za GTA varijantu. Jednostavno, težište kod ovog modela je visoko i ne bismo mogli da izvučemo perfromanse na stazi kakve želimo“, rekao je rukovodilac italijanske marke.

Alfa je najavila da će proizvesti svega 500 primeraka modela Giulia GTA, koja će očigledno biti vrh ponude ovog brenda u godinama koje su pred nama.

AutoRepublika 

(307)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments