1. Home
  2. Zanimljivosti
  3. Zanimljivost dana: BMW sa Mercedesovim motorom (GALERIJA)
Zanimljivost dana: BMW sa Mercedesovim motorom (GALERIJA)
0

Zanimljivost dana: BMW sa Mercedesovim motorom (GALERIJA)

662
0
Podelite sa prijateljima:

Nespojivo je spojeno!

Dobro ste pročitali, jedan BMW Serije 1 opremljen je motorom ljutog rivala. I to ne bilo kakvim agregatom. U pitanju je atmosferski 6,2-litarski V8 motor koji je razvilo AMG odeljenje, a ugrađivao se u serijske modele C63 i SLS AMG.

Kreator ovog nesvakidašnjeg automobila živi i radi u Poljskoj. Vozilo je napravljeno za drift trke i prema rečima njegovog tvorca razvija 550 konjskih snaga. Snaga se na zadnje točkove prenosi putem manuelnog menjača.

Ovaj automobil nalazi se u Gdanjsku u Poljskoj i vlasnik ga je oglasio za prodaju putem E-bay Motors. Cena je 29.000 evra, što bi se moglo reći da je malo s obzirom na to kakva je ovo mašina, a i šta je sve u nju ugrađeno od aftermarket delova.

Da li je ovaj „kec“ najbolja kombinacija večitih rivala? Teško je dati odgovor, ali je sigurno fantastičan automobil.

AutoRepublika 

(662)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments