1. Home
  2. Sport
  3. Le Mans
  4. Aurus će učestvovati u trkama (VIDEO)
Aurus će učestvovati u trkama (VIDEO)
0

Aurus će učestvovati u trkama (VIDEO)

306
0
Podelite sa prijateljima:

Nedavno promovisana luksuzna marka Aurus će učestvovati u sportskim takmičenjima kako bi povećala vidljivost u javnosti i pospešila interesovanje publike.

Rukovodstvo projekta Cortege koji je iznedrio robnu marku Aurus je donelo odluku da uveća svoje rashode putem finansiranja učeća marke na trkama. Juče je služba za odnose sa javnošću ovog brenda promovisala novi video klip koji prikazuje trkački automobil koji poseduje, na više mesta raspoređen kompanijski logo Aurus, uz prateću poruku: “AURUS. Soon … AURUS. Soon …“

Eksperti iz oblasti auto-moto sporta su momentalno pripremili render Oreca sport prototipa ruskog tima G-Drive Racing, koji je tri uzastopne godine uspešno nastupao u klasi LMP2 Le Man seriji. Tim plarina da u nastupu tokom 2019. godine, ponovo zauzme prvo mesto u svojoj grupi, a deo slave bi da za sebe prikupi i marka Aurus, računajući na snažan marketinški potencijal.

Zvanična saradnja između G-Drive Racing tima i Aurusa još uvek nije obelodanjena, ali su glasine o takvoj kooperaciji počele da se šire tokom prošle godine. Prva četvoročasovna trka na krugu Le Castellet u Francuskoj će se održati 14. aprila, pa će shodno tome zvanična prezentacija biti uskoro. Glavni događaj na Le Manu je planiran za 15. i 16. juni.

Još da dodamo da su aktuelne spekulacije o debiju gala kabrioleta zasnovanom na sedanu Aurus Senat, a kao datum kada će ga javnost po prvi put upoznati, pominje se Dan pobede nad fašizmom, odnosno 9. maj 2019. godine.

AutoRepublika

(306)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments