1. Home
  2. Vesti
  3. Zvanična premijera Porsche Taycana u septembru?
Zvanična premijera Porsche Taycana u septembru?
0

Zvanična premijera Porsche Taycana u septembru?

140
0
Podelite sa prijateljima:

Da li imamo približnije informacije u vezi sa lansiranjem i isporukama Porsche Taycana?

Prvi Porscheov električni automobil je na putu, a mnogi su zainteresovani za njega i njegove potencijale. Do koje mere vlada ushićenje u automobilskoj zajednici, dokaz je da je prva godina proizvodnje rasprodata. Izveštaji govore da marka iz Cufenhauzena planira da inicijalno proizvede 40.000 jedinica.

Kada je reč o markama unutar VW grupe, najave su brojne a dešavanja u deficitu. Detalji variraju od vesti do vesti, ali čini se da stvari ipak stoje nešto drugačije kada je Porsche Taycan u pitanju. Bilo kako bilo, osuđeni smo na čekanje da bismo uvideli da li se realnost i ono što iz kompanije govore poklapa.

U ovom trenutku ne znamo datum oficijelne premijere niti znamo kada će zvanično započeti isporuke. Ipak, neke informacije su se pojavile na Taycan EV Forumu. Naime, otkriven je „tvit“ u kojem korisnik iznosi neke „procurele“ detalje.

Naime, on tvrdi da će Taycan biti premijerno predstavljen u septembru, dok će isporuke startovati u januaru 2020. Znamo da je u septembru automobilsko bijenale u Frankfurtu, tako da se informacije čine prilično validnim.

AutoRepublika

(140)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments