1. Home
  2. Vesti
  3. BMW ostvario ambiciozno planiranu dobit pre oporezivanja
BMW ostvario ambiciozno planiranu dobit pre oporezivanja
0

BMW ostvario ambiciozno planiranu dobit pre oporezivanja

92
0
Podelite sa prijateljima:

Poslovni magazin Focus Money je ranije danas izvestio, a Reuters preneo, da je nemački proizvođač prestižnih automobila, grupacija BMW uspela da dostigne veoma ambiciozno zadate ciljeve u pogledu ostvarenja profita pre oporezivanja. Ova tvrdnja predstavlja citat reči koje je izgovorio finansijski direktor grupacije Nikolas Peter.

„Nije bilo razloga da korigujemo inicijalne prognoze… Da nije tako, ne bismo mogli da sedimo ovde u ovako opuštenom maniru,“ otprilike bukvalno su prenete reči Petera, od strane magazina Focus Money.

Inače, još uvek nemamo temeljite i sveobuhvatne podatke o poslovanju bavarske grupacije, a objava finansijskih izveštaja je zakazana za sredinu marta. Shodno tome a i u skladu s očekivanjima, privredni subjekt nije želeo da potvrdi navode iz ovog izveštaja.

Peter je naveo da je tražnja bila vrlo značajan u Americi i da je i u Evropi zabeležen trend popunjenih knjiga porudžbina, uprkos blagom padu entuzijazma kupaca u Ujedinjenom Kraljevstvu i u Nemačkoj. „Išlo nam je bolje u Francuskoj i u Španiji,“ rekao je on za izdanje lista Focus Money.

AutoRepublika

(92)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments