1. Home
  2. Vesti
  3. Šef Alfe Romeo potvrdio: Vraćamo se u B segment!
Šef Alfe Romeo potvrdio: Vraćamo se u B segment!
3

Šef Alfe Romeo potvrdio: Vraćamo se u B segment!

3.06K
3
Podelite sa prijateljima:

Potpuno očekivano, ono o čemu bruje automobilski mediji već više od pola godine unazad je konačno i potvrđeno.

Žan-Filip Imparato, prvo čovek Alfe Romeo, kazao je da će ta marka plasirati još jedan krosover, nakon Tonalea, koji će predstavljati uvodni model u gamu tog brenda. On će biti smešten u B segment.

“Ako želimo uspeh, moramo biti prisutni u B i C segmentu SUV klase. Premijum nije kvalitet koji je vezan za veličinu vozila”, rekao je Imparato. On je dodao da se Alfa apsolutno može nadmetati sa britanskim Minijem u sferi subkompaktnih četvorotočkaša.

O potencijalnom krosoveru Alfe iz sektora gradskih automobila pisali smo više puta do sada. Taj model će gotovo izvesno biti smešten na CMP platformi, a Alfa je i zvanično potvrdila da će upravo EV izdanje tog vozila biti prvi električni automobil brenda iz Milana.

Predmetni SUV iz B segmenta trebalo bi da se nađe na tržištu u naredne dve do tri godine. No, kako se Alfi žuri da se izađe iz vrlo teške situacije u kojoj se trenutno nalazi ne bi bilo čudno i da se novi krosover pojavi ranije.

Za sada, preporod Alfe trebalo bi da počne sa Tonaleom, čija će premijera biti održana u prvom kvartalu naredne godine. Proizvodnja Tonalea, SUV-a iz C segmenta, počeće 22. marta u Italiji.

AutoRepublika 

(3064)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Iznogud

zijev

Renault Terminator

Smarate više sa pričama…počnite više delati.

BB

Udavala se jedna tri puta, i opet nevina… Prvi put za cvjećara, on smao mirisao, drugi put za slastičara, on samo lizao i treći put za Imparata, on stalno obećevao 😉