1. Home
  2. Vesti
  3. Bugatti Chiron je spreman da siđe sa pozornice
Bugatti Chiron je spreman da siđe sa pozornice
0

Bugatti Chiron je spreman da siđe sa pozornice

168
0
Podelite sa prijateljima:

Već sada legendarni model je na kraju svog životnog ciklusa.

Francuski proizvođač hiperautomobila potvrdio je da više ne prima narudžbine za standardno izdanje svog asa. Ostalo je još samo 40 primeraka Chirona koji će biti proizvedeni u narednim mesecima, i nakon toga i zvanično dolazi kraj karijere ovog fenomenalnog vozila.

Bugatti Chiron stupio je na scenu 2016. godine, a francuski brend od početka je imao zacrtanu brojku od 500 stvorenih jedinica ovog hiperautomobila. Poslednjih 40 vozila biće deo specijalne serije, i Bugatti za te četvorotočkaše prima posebne porudžbine.

U prethodnih 15-ak godina, Bugatti je zlatnim slovima ispisao istoriju automobilskih rekorda, još od Veyrona, pa sve Chirona koji je uspeo da dostigne maksimalnu brzinu veću od 500 km/h.

No, pred ovom markom je potpuno novo doba koje će biti oličeno kroz patronat Rimca. Šta će hrvatska kompanija doneti slavnoj marki iz Alzasa saznaćemo vrlo uskoro. Jedno je sigurno, performanse će biti na vrlo visokom nivou.

AutoRepublika 

(168)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments