1. Home
  2. Vesti
  3. Rumuni imaju odlična stepeništa za parkiranje (FOTO)
Rumuni imaju odlična stepeništa za parkiranje (FOTO)
1

Rumuni imaju odlična stepeništa za parkiranje (FOTO)

313
1
Podelite sa prijateljima:

Ako ste mislili da bahatih i nekulturnih vozača ima mnogo u našoj zemlji, ne brinite, imaju i naše istočne komšije sa čim da se „pohvale“. 

Na fotografijama koje su se našle na društvenoj mreži Facebook možemo videti primere divne prakse vozača u Rumuniji, pogotovo u vezi sa parkiranjem i stepeništima.

Naime, kako je to dobro poznato u ovom delu sveta, vlasnici premijum marki automobila nisu u obavezi da koriste pokazivače pravca, niti da poštuju propise u vezi sa parkiranjem vozila. Tako vidimo da je dotični „gospodin“ koji je upravljao ovim Audijem rešio da u nedostatku tada adekvatnog parking prostora svoj automobil ostavi na stepeništu. I to ni manje ni više već na ulazu u muzej!

Nemar za druge ljude, a naročito pešake pokazao je i onaj koji je parkirao Mercedes GLC direktno na izlasku sa stepeništa, tako da oni koji idu peške ne mogu da koriste ovaj prilaz.

Vozač ovog Mercedesa CLA je samo želeo malo više mesta, te je spustio svoje vozilo koji stepenik niže. Cenimo da ovde nije reč o bahatosti, pre će biti da je loše procenio dužinu svog automobila.

Nije nekultura rezervisana samo za one sa dubljim džepom, eto tako i jedna Dacia Logan stoji parkirana upravo na stepeništu, a slično je i sa plavim Seatom. Očito da ova dva vozača nisu mogla da odole izazovu i savlađivanju ovih gradskih „terenskih“ prepreka.

Oni koji se svakodnevno kreću u većim gradovima u državama nekadašnje Jugoslavije svakodnevno nailaze na ovakve, ali i još drastičnije primere. Nažalost, bahatost se razvila poput neke bolesti i dobila razmere epidemije.

AutoRepublika

(313)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
IQ tester

Svojevrsni test inteligencije