1. Home
  2. Vesti
  3. Citroen C5 Aircross traži uspeh na indijskom tržištu
Citroen C5 Aircross traži uspeh na indijskom tržištu
5

Citroen C5 Aircross traži uspeh na indijskom tržištu

247
5
Podelite sa prijateljima:

Francuski SUV pokušaće da napravi ozbiljniji prodajni rezultat u Indiji. 

Mnogi evropski automobilski brendovi pokušali su da se probiju na indijskom tržištu i listom su to bili neuspešni poduhvati. O razlozima za ovakve promašaje Evropljana u Indiji pisali smo pre tri godine, ali otada se praktično ništa nije promenilo.

Citroen već priprema jedan novi pristupačni SUV za tamošnje tržište, ali pre toga uspeh će potražiti sa C5 Aircross, modelom koji se već dokazao na Starom kontinentu. Francuska marka otvorila je knjigu narudžbina za taj četvorotočkaš je već otvorena. Prvi primerci biće dostavljeni novim vlasnicima u Indiji 7. aprila ove godine.

Chevron je saopštio da će indijski kupci moći da biraju između dva trima za C5 Aircross: Feel i Shine. No, u vezi sa pogonskom jedinicom neće biti izbora. Galski SUV nudiće se isključivo sa dvolitarskim dizel agregatom koji isporučuje 178 ks i 400 Nm. C5 Aircross sa ovakvim motorom detaljno je recenzirao naš Perica Rajković, a njegove utiske možete pročitati OVDE. 

Francuski proizvođač veruje da je ponudio vrlo dobar paket sa C5 Aircross i kako kažu predstavnici za javnost ovog brenda, očekuju solidan uspeh na indijskom tržištu.

AutoRepublika 

(247)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Biti visok, a sedeti pozadi u ovim kolima, teška je robija.
Hajde što je nisko, već je nenormalno „usko“ za glavu i ramena (prema spoljnom delu kola). A još imam uska ramena …

Laki

Sjedi se mnogo visoko na zadnjoj klupi neznam zašto?

moron

Problem je što se krov vozila pozadi dramatično sužava u odnosu na širinu vozila „u bokovima“. Ono je nenormalno. Probaj sesti pa ćeš videti. Sličan, ali manje izražen problem, ima i sadašnji Picasso.
Ja sa 192 cm imam pozadi više mesta za glavu/ramena u C3 AirCross, nego u C5 AirCross. Jer C3 AirCross ima kockastu formu.

Laki

Probao zadnju klupu sve je tačno što si rekao!

Don

E,to je bio test, to je bilo putovanje. Kad bi Pera ima cajta pa da obradi svaku temu ponaosob, znači auta, putovanja, klopa, trebe(spankinje,talijanke…)….da je bar tri’jest ljeta mladji 🤭 doduše, i strongman obradi na lijep način a ima tek 50 ljeta. Da je jedan tim,par zajebanata, Pera and co, al sad
Je sve oslo u Honduras, nemos nigdje zarad korone. Ma joj…ideja ima, samo nam realizacija steka. Šteta one kuće u Ohenu što zjapi prazna veći dio godine.