1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen sprema nekoliko vrlo važnih premijera za ovu godinu
Volkswagen sprema nekoliko vrlo važnih premijera za ovu godinu
0

Volkswagen sprema nekoliko vrlo važnih premijera za ovu godinu

270
0
Podelite sa prijateljima:

Nemačka marka potvrdila je da će u toku godine prikazati nekoliko noviteta za evropsko tržište.

Naravno, glavna zvezda ovogodišnjih debija u režiji Volkswagena jeste električni SUV ID.4 od kog u Volfzburgu imaju ogromna očekivanja na globalnom nivou. Prvi primerci ovog modela trebalo bi da budu isporučeni krajem tekućeg meseca.

ID.4 će imati i nekoliko derivativa. To će biti ID.5 koji je u suštini kupe varijanta ovog modela, kao i nešto veći ID.6 koji će biti namenjen za kupce na kineskom tržištu.

Što se tiče evropske game, Volkswagen priprema restilizaciju tri modela. Polo će dobiti opširno unapređenje, mada nemački mediji javljaju da je reč o automobilu koji će uskoro u penziju. Navodi se da će Polo otići u istoriju već 2025. godine. Osveženje je zakazano i za T-Roc kao i za Tiguan AllSpace.

Nivus, model koji je nemačka marka plasirala u Latinskoj Americi prošle godine, neće ostati samo na tom tržištu. Posle pozitivnih reakcija, VW je rešioda dozvoli Nivusu da pređe Atlantski okean i dođe među probirljive evropske kupce. Poznato je da neće nositi naziv Nivus, ali se za sada ne zna kako će ga Volkswagen označavati na Starom kontinentu.

Pred sam kraj godine, germanski proizvođač trebalo bi da plasira novu generaciju Multivana.

AutoRepublika 

(270)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments