1. Home
  2. Vesti
  3. Stigla prva zvanična najava za BMW M5 CS
Stigla prva zvanična najava za BMW M5 CS
0

Stigla prva zvanična najava za BMW M5 CS

313
0
Podelite sa prijateljima:

Performantno izdanje Serije 5 dobija novu perjanicu. 

Budući M5 CS podići će fantastične performanse koje nudi M5 Competition na jedan još viši nivo. Kako doći do toga? Recept je jednostavan, pre svega mora se sprovesti jedna ozbiljna dijeta, a onda i malo uvećati snaga. Tako je BMW saopštio da će nadolazeći M5 CS imati na raspolaganju 635 ks, kao i da će biti za 70 kg lakši od M5 Competition.

To bi trebalo da bude dovoljno da se obezbede bolje performanse. Većina delova će biti ista, pa će tako i novitet koristiti pogon na obe osovine, a snaga će se prenositi putem osmostepenog automatskog menjača.

Ovo su samo prve informacije koje je BMW saopštio o svom novitetu. Očekuje se još vesti u narednom periodu, s obzirom na to da se veruje da će premijera M5 CS biti u prvom kvartalu sledeće godine, dok bi prodaja tog modela trebalo da počne pre kraja 2021. godine.

AutoRepublika 

(313)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments