1. Home
  2. Prezentacije
  3. Restilizovana Nissan Micra za 2021. godinu (GALERIJA)
Restilizovana Nissan Micra za 2021. godinu (GALERIJA)
0

Restilizovana Nissan Micra za 2021. godinu (GALERIJA)

436
0
Podelite sa prijateljima:

Peta generacija Micre je ažurirana i spremna da izdrži do kraja svoj tržišni ciklus. 

Japanski mališan iz B segmenta nudi se u pet trimova, što je manje nego pre restilizacije. Nissan navodi da su se na ovakav korak odlučili sa ciljem da kupcima omoguće da lakše odaberu idealnu verziju Micre za sebe. Dakle, u ponudi su: Visia, Acenta, Tekna, N-Sport i N-Design.

Novi trim N-Design donosi nekocilinu promena kada je reč o dizajnu eksterijera. Ovaj paket opreme u suštini dozvoljava nešto veći nivo personalizacije nego što je to slučaj sa ostalim varijantama. Kupac može birati niz umetaka koji će biti crne boje sa visokim sjajem, ili od „hroma“. Takođe, Micra u N-Design paketu dolazi sa dvobojnim aluminijumskim naplacima od 16 cola.

Kod N-Sport trima u eksterijeru vidimo crne umetke visokog sjaja, kao i specifične felne od 17 inča. Osim toga, u enterijeru se može naći podosta Alkantare, što je luksuz rezervisan za ovu varijantu Micre. Kao deo standardne opreme kod N-Sporta dolazi prednja svetlosna grupa u LED tehnologiji (uključujući i maglenke).

Već od početnog paketa opreme Visia Micra se može pohvaliti sa pregršt modernih sistema kao što su onaj za pomoć pri startovanju na uzbrdici, kao i sisteme koje Nissan naziva Intelligent Ride Control i Intelligent Trace Control. Japanska marka nudi i tzv. Safety pack, odnosno dodatak kod određenih trimova koji donosi čitav niz sistema aktivne bezbednosti poput AEB, potom detekciju saobraćajnih znakova, sistem za održavanje vozila u traci, automatsko gašenje „dugih“ svetala itd…

Promena kod mehanike nije bilo, jer Micra i dalje koristi jednolitarski turbo benzinski motor sa tri cilindra. Nissan ističe da su dodatno ispeglali krivu obrtnog momenta, te da su učinili agregat više prilagođenim za upotrebu u urbanim sredinama, gde je i prirodno „stanište“ Micre.

Početna cena za osveženu Micru u paketu Visia iznosi 16.990 € u Francuskoj. Nissan navodi da će prodaja ovog modela početi u decembru ove godine.

AutoRepublika 

(436)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments