1. Home
  2. Prezentacije
  3. Renault prikazao novi Kangoo (GALERIJA)
Renault prikazao novi Kangoo (GALERIJA)
8

Renault prikazao novi Kangoo (GALERIJA)

499
8
Podelite sa prijateljima:

Francuska marka predstavila je novu generaciju modela Kangoo. 

Novi Kangoo dolazi u četiri varijante, sa kraćom i dužom verzijom. Ovaj model dostupan je u sledećim izdanjima: Kangoo, Kangoo Van, Express i Express Van. Samo prve tri verzije će se prodavati u Evropi, dok će Express Van završiti na drugim tržištima.

Novitet dolazi sa bitno izmenjenim izgledom. Napred vidimo potpuno drugačiji anfas, koji i nije baš u skladu sa izgledom ostatka Renaultove game, tačnije daleko je manje atraktivan u odnosu na braću iz portfolija francuske marke. Dakle, tu su horizontalno orijentisane svetlosne grupe, uz velike usisnike za vazduh, potom detalj koji svakako ne možemo zaobići jeste velika rešetka sa „hromiranim“ detaljima.

Što se tiče enterijera, Renault navodi da se posebno potrudio da podigne nivo završne obrade, što nije uvek bio slučaj sa modelom Kangoo. Interesantno je da ovde nije došlo do potpune digitalizacije u kabini. Na cetralnoj konzoli se nalazi jedan ekran za upravljanje informativno-zabavnim sistemom, ali je ispred vozača tradicionalna analogna instrumentana tabla gde se između „cajgera“ nalazi LED displej.

Francuski brend je postavio i novi, trokraki upravljač u Kangooa, a kako navode u pres saopštenju, količina prostora za odlaganje sitnica u kabini je najbolja u ovom segmentu.

Kada je reč o tehnologiji, Renault je kratko naveo da nova generacija Kangooa poseduje Easy Link informativno-zabavni sistem, potom da se može pohvaliti sa AEB sistemom, kao i da poseduje kameru za vožnju unazad koja služi i kao digitalni retrovizor, odnosno može se uvek dobiti slika sa kamere na displeju na centralnoj konzoli.

Renault nije saopštio detalje o ponudi SUS motora, ali je izvesno da će se zbog prirode ovakvog vozila moći računati i na dizel agregate. Ono što je već potvrđeno to je da će se u ponudi naći i potpuno električne verzije.

Novi Kangoo stići će u evropske izložbeno-prodajne salone u maju naredne godine.

AutoRepublika 

(499)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

8 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Dobar, odličan kao i mustangov komentar. Da ne bi one ogromne značke pomislio bih da je VW .

Бранило

People’s car

Volksauto

La voiture des gens

Народный автомобиль

Populi currus

Бранило

Стари рено кангу је био прави рено, а ово сад је …
Немам речи куда иде овај свет…
п.с. подхитно омугућит дизајнерима и руководству Ренола „смешне цигаре “ да мало избистре мозак 🙂

D_C

Pri dizajnu je ocito uzeto u obzir da se napravi auto koji ce sa sto je moguce manje izmena moci da igra ulogu Mercedesa. Zameni dijamant na masci sa trokrakom zvezdom, mozda i haubu kako ne bi imala ovaj isecak na sredini i to je od prilike to.

Sebastian L.

Ne znam čemu toliko isčuđavanje na Citana-to je obrazac savremenog ponašanja u auto-industriji. Treba samo da se poveže sa vešću od pre neki dan o tome koliko je prodavana nova Corsa u Nemačkoj i sabere se 2 i 2: dakle, potrebe u Nemačkoj za lakim dostavom vozilom postoje svake godine i to u količini od verovatno više stotina hiljada. Nažalost (po proizvodjace) ta vozila pripadaju nižoj cenovnoj klasi, i ukoliko bi se danas neki proizvodjač odlučio na samostalan razvoj ovakvog vozila, to bi ga kostalo-ocito kad se stavi na papir (a verujte da za to stavljanje na papir proizvodjace barataju… Pročitaj više »

moron

Meni ovo baš lepo izgleda

YugoFlorida

Čudi me da nema slike zadnjeg dela. Inače, prilično dobro izgleda. A nešto mi se čini da je ovaj Kangoo Express u suštini ista stvar kao i Dacia Dokker.

Izmenjeno 3 godine pre od strane YugoFlorida
Renault Terminator

Lijep Kengur.