1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Tjuning
  4. Nesvakidašnja trka veterana: BMW Vs Saab (VIDEO)
Nesvakidašnja trka veterana: BMW Vs Saab (VIDEO)
1

Nesvakidašnja trka veterana: BMW Vs Saab (VIDEO)

528
1
Podelite sa prijateljima:

Pod kovanicom „premijum marka“ u Evropi se obično podrazumeva velika nemačka trojka, koju čine Audi, Mercedes-Benz i BMW. Neki od nas na tu listu dodajju i Volvo, ali svi zaboravljaju drugu švedsku marku – Saab.

Obično važi pravilo da je BMW najbolji po voznim osobinama, a da li je uvek tako, postavlja se pitanje. Logično, kada bi se uporedili Saab i BMW sa moćnim motorima, BMW bi trebalo da je brži, s obzirom na činjenicu da ima dosta širu paletu agregata.

Jedan video klip, davnih dana je objavljen na Youtube kanalu. On pokazuje poređenje tjuniranog BMW-a 335i u Touring varijanti (E90) i druge generacije Saaba 9-3 (model pre redizajna). Saab je verovatno u Aero izdanju, i po svemu sudeći sa nekim dodatnim paketom, u odnosu na fabričke specifikacije.

Video klip traje manje od minuta, ali i to je dovoljno da se vidi da BMW posle stečene početne prednosti polako gubi bitku sa potentnim, očito takođe tjuniranim Saabom.

Više o ovom duelu bismo mogli da sudimo, kada bismo posedovali detaljnije podatke o konkretnim „mašinama“, a odlučili smo se da ga podelimo, u znak sećanja na slavnu švedsku marku.

Pogledajte zabavan video klip.

AutoRepublika

(528)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Jole

Imao sam ovakav e90 m paket 330i (atmo), a imam u porodici Volvo s60 2.3 t5. Ista sanaga. Volvo bolji auto u svemu iako je stariji, a kvalitet bmw ne može da mu prismrdi. Volvo ima blizu trista hiljada i kao nov je. Bmv je bolje izgledao onako mišićav.