1. Home
  2. Prezentacije
  3. Novi Ford F-150 Raptor Hennessey VelociRaptor 6×6 košta 399.950 dolara
Novi Ford F-150 Raptor Hennessey VelociRaptor 6×6 košta 399.950 dolara

Novi Ford F-150 Raptor Hennessey VelociRaptor 6×6 košta 399.950 dolara

474
1
Podelite sa prijateljima:

„VelociRaptor 6×6“ je zvanična oznaka ovog mutanta, koji je obdaren gumama od 37 inča sa felnama od 20 inča. Takođe treba pomenuti komplet za podizanje od 7,67 cm, zajedno sa zadnjim osovinama sa dvostrukim zaključavanjem. Iako duže međuosovinsko rastojanje nije baš od pomoći u određenim scenarijima, 50 posto više vučnog prijanjanja osigurava dominaciju grdosije sa šest točkova nad dinama.

„U Teksasu je sve veće i brže“, izjavio je osnivač kompanije Džon Henesi, „a naš VelociRaptor 6×6 ovaj koncept dovodi do krajnosti! Nadovezujući se na mogućnosti, snagu i prisustvo našeg pikapa VelociRaptor, naša najnovija ponuda sa pogonom na šest točkova oduševiće kupce širom SAD i širom sveta svojom snagom i mogućnostima za poći bilo gde.”

Uključujući vozilo donatora, koje je trenutno u cenovniku Ford Motor Company od 70.555 dolara bez poreza, Hennesseyijeva najnovija zver će vas koštati „jednostavno smešnih“ 399.950 dolara. Standardne karakteristike takođe uključuju poboljšane komponente vešanja, različite branike napred i nazad, svetlosnu traku na prednjem braniku i poboljšani 3,5-litarski EcoBoost V6 motor.

Nadogradnje sistema za turbo punjenje uključuju interkuler velikog kapaciteta sa ventilom za izduvavanje, remapiranu kontrolnu jedinicu motora i sistem za usisavanje vazduha sa slobodnijim disanjem. Svaka pojedinačna konstrukcija je pokrivena trogodišnjom garancijom ili 36.000 milja (60.000 kilometara), šta god nastupi prvo. Svaka jedinica je opremljena izduvnim sistemom od nerđajućeg čelika i dve serijske ploče: jedna za unutrašnjost, a druga za prostor motora EcoBoost V6.

Hennessey VelociRaptor 6×6 sa 566 konjskih snaga dostupan je za naručivanje preko ovlašćenih Fordovih prodavaca ili direktno od kompanije sa sedištem u Teksasu.

AutoRepublika

(474)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Mile

svaka cast fordu ka bi se za te pare razneo kobasicama.