1. Home
  2. Vesti
  3. Prodat BMW E34 M5 Touring sa pređenih 385.000 km (GALERIJA)
Prodat BMW E34 M5 Touring sa pređenih 385.000 km (GALERIJA)
1

Prodat BMW E34 M5 Touring sa pređenih 385.000 km (GALERIJA)

2.17K
1
Podelite sa prijateljima:

Automobil koji se savršeno uklapa u krilaticu Ultimate driving machine. 

U doba opšte konfekcije u automobilskoj industriji, koja nije zaobišla ni premijum brendove, lepo je videti jedan ovakav legendarni model. M5 u svojoj istoriji nije bio baš često dostupan u karavanskom izdanju, ali je generacija E34 imala i takvu izvedbu.

Napravljen je svega 891 primerak Touring varijante, s tim da je ponuđeno vozilo zapravo prvi automobil koji je sišao sa proizvodne trake. Ovaj fantastični M5 Touring kupljen je u Nemačkoj gde je bio sve do 2007. godine kada je prešao kod novog vlasnika u Kaliforniju. Trenutni vlasnik ga je kupio 2014. godine i otada je u Njujorku.

Automobil je redovno održavan, delovi karoserije koji su bili ogrebani ili blago oštećeni tokom vožnje su farbani na vreme, tako da vozilo odaje utisak da je u veoma dobrom stanju. Aktuelni vlasnik je malo radio na automobilu, pa je tako zamenjen izduvni sistem (postavljen novi fabrički), dok su unutar kabine sedišta (prednja i zadnja) ponovo presvučena kožom.

Ovaj BMW M5 Touring je tokom svoje karijere očigledno korišćen, a ne samo garažiran kako je često slučaj sa ovakvim automobilima. Do sada je prešao 385.000 km, ali prema priloženim snimcima vidi se da 3,8-litarski redni šestak odlično radi.

Pa, koliko vredi ovaj komadić istorije? Nekom ništa, nekome jako mnogo, no činjenica je da je pomenuti M5 Touring juče prodat za 51.000 dolara novom vlasniku.

AutoRepublika 

(2173)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Matori

Fantastičan automobil.
Jeste da su točkovi sa verzije koju pogoni agregat od 3,8 l, ali više detalja ukazuje na to da je u pitanju verzija sa 3,5 l i 315 KS.
Prednji branik, retrovizori, točak upravljača…