1. Home
  2. Vesti
  3. Najrealističniji renderi novog Mercedes-Benza S klase do sada (VIDEO)
Najrealističniji renderi novog Mercedes-Benza S klase do sada (VIDEO)
1

Najrealističniji renderi novog Mercedes-Benza S klase do sada (VIDEO)

3.21K
1
Podelite sa prijateljima:

Ovo bi mogao da bude najrealističniji prikaz nove S klase do sada.

Poslednjih nekoliko dana je bilo prilično dramatično za novi Mercedes-Benz S klase. Najpre, videli smo ogoljeni pretproizvodni model na fotografijama, zatim „procureli“ dodatni materijal, a onda i zvaničan tizer. Naravno, da ne zaboravimo i na kontroverzni enterijer.

Mada ćemo sačekati još neko vreme da ga vidimo u punoj lepoti, uvek su poželjni dodatni renderi, posebno kada su bazirani na špijunskim fotografijama. Ovoga puta digitalni crteži dolaze od AtchaCars kanala na YouTubeu i čine se poprilično realističnim.

Kao što smo mogli da vidimo na „fotografijama beguncima“, opšti dizajn prednjeg dela ne odstupa mnogo u odnosu na još uvek aktuelni model, ali postoje unapređenja koja su jasna već na prvi pogled. Kao što se da videti iz rendera, najveća promena na anfasu se tiče farova, koji jasno identitetski razdvajaju S klasu od niže pozicioniranih modela.

Što se zadnjeg dela tiče, tu će izmene biti značajnije, a daleko najuočljivija se tiče veličine i oblika zadnje signalne grupe. LED klasteri će biti slični onome što smo videli kod modela CLA i CLA, kao i na restilizovanoj E klasi. Slična priča je vezana za donju sekciju odbojnika, koji takođe izgleda prilično poznato.

Još uvek je rano donositi finalne zaključke u vezi sa dizajnom nove S klase, ali bez problema možemo reći da zvanična premijera samo što nije. Kulminacija će doći kada veo konačno bude skinut, a očekuje se da se to desi u narednih par meseci. Luksuzna Maybach nadgradnja i blindirana verzija će uslediti malo kasnije, dok su Coupe i kabriolet navodno eutanazirani.

AutoRepublika

(3209)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
hercegovac

Gotivim Mercedes, ali nova generacija S klase jr dizajnerski korak unazad u odnosu na prethodnu W222. Ne sumnjam da ce se opet dobro prodavati, jer slovi za limuzinu nad limuzinama, ali tesko da ce imati pouzdanost Lexus LS-a.