1. Home
  2. Video
  3. Video snimak enterijera nove Mercedesove S klase (VIDEO)
Video snimak enterijera nove Mercedesove S klase (VIDEO)
3

Video snimak enterijera nove Mercedesove S klase (VIDEO)

5.20K
3
Podelite sa prijateljima:

Nakon jučerašnjih fotografija Mercedesove nove perjanice, danas se na internetu pojavio i veoma kratak video snimak dijela enterijera. 

Iako se ne vidi previše, neki detalji koji na fotografijama nisu bili uočljivi sada se jasnije vide. Prvo što se da primjetiti jesu komande za memoriju, grijenje i hlađenje sjedišta, koje će vjerovatno biti osjetljive na dodir umjesto fizičkih dugmića.

Kontrole za pomjeranje sjedišta su ostale kao fizičko dugme, u tradicionalnom Mercedesovom stilu gdje su komande oblikovane kao sjedište, što je daleko najbolje riješenje kontrola za elektropodesiva sjedišta. Dio tapacira sa ručkom za zatvaranje vrata i komandama za bočna stakla se besprimjetno uliva u donji dio table, što je i bilo za očekivati.

Na videu su takođe upaljeni i ekrani, koji očigledno služe za prikaz nove verzije Mercedesovog MBUX info-zabavnog sistema. Ono što je, bar po nama, greška jesu komande klima uređaja koji se sada nalaze na centralnom ekranu, umjesto dosadašnjih fizičkih dugmića. 

Da li jučerašnje fotografije i današnji snimak ukazuju na to da će S klasa biti predstavljena ranije nego očekivano, ostaje nam da vidimo.

Enes Eki Alković  

(5197)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Ona slika sa naslovne kao da je napravljena na nekom otpadu, svuda smeće, razbacane stvari, ne priliči jednom Mercu.
Što se tiče dizajna siguran sam da su materijali kvalitetni, meni se nešto ne sviđa.

Cobra

Ovo nije ni nalik mečki, prije je neka kopija audija

Dejan

Ovo mora neko da se sali… lici mi vise na renult kraj 80tih. Za mene je strasno