1. Home
  2. Vesti
  3. Zašto Toni Stark vozi Audi R8?
Zašto Toni Stark vozi Audi R8?
1

Zašto Toni Stark vozi Audi R8?

2.53K
1
Podelite sa prijateljima:

Audijev šef za plasman proizvoda, Kaj Mensing, objasnio je vezu ove kompanije sa filmskom industrijom. 

„Ako možemo da biramo, onda preferiramo da naša vozila budu u filmovima u kojima ima mnogo akcije“, kaže Mensing. On dodaje da Audi nema cilj da menja priču ili scenario ostvarenja kako bi se njihov automobil našao u određenoj situaciji. „Umesto toga, jednostavno se prilagodimo radnji filma“, navodi Kaj Mensing.

Rukovodilac nemačkog brenda tvrdi da ne postoje standardizovan proces u vezi sa „regrutacijom“ njegovih modela za neki film. „Nekada nas pozove studio koji stoji iza produkcije, nekada zovemo mi njih. Često se desi da nas konktaktira neko iz glumačke postave ko je blizak našem brendu“, kaže Audijev menadžer.

Ističe i da nakon inicijalnog kontakta moraju da procene da li film i scenario odgovaraju njihovim komunikacionim i promotivnim ciljevima. Ukoliko se oni slažu, nastavlja se proces pregovaranja. „Nije nam cilj da bilo šta forsiramo, želimo da se naši proizvodi prirodno integrišu u filmu“, rekao je Kaj Mensing.

Tako je primera radi, saradnja sa Marvelom na njihovoj filmskoj sagi dovela do toga da Toni Stark vozi Audi R8. „Za Tonija su tražili brz i luksuzan automobil. Šta bolje od toga od R8?“, navodi Mensing.

Njegova omiljena scena iz Marvelovih filmova u kojoj Audijev automobil igra ozbiljnu ulogu je ona iz dela Kapetan Amerika: Građanski rat, kada dolazi do jurnjave u tunelu. Model koji je korišćen za snimanje ove scene je Audi SQ7.

Mensing ističe i da je po njegovom mišljenju, model e-tron GT najimpresivniji automobil upotrebljen u nekom filmu do sada. Ovaj model mogli ste videti u filmu Avengers:Endgame.

AutoRepublika

(2533)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
S mile

Koliko li para kosta to zadovoljstvo… Npr pojava Audija by Toni Stark… I uopste reklama automobila u filmovima. Kada nije placena reklama pokazu neki automobil, ali samo dodju do znaka, koji ne prikazu, ko je poznavalac… prepozna… Ali mnogi ne…