1. Home
  2. Vesti
  3. Ovako izgleda radni dan šefa Bugattija u doba korone
Ovako izgleda radni dan šefa Bugattija u doba korone
0

Ovako izgleda radni dan šefa Bugattija u doba korone

385
0
Podelite sa prijateljima:

Prvi čovek Bugattija, Stefan Vinkelman, zbog pandemije virusa korona svoj posao obavlja od kuće i evo kako izgleda njegov radni dan.

Kako kaže Vinkelman, uprkos zatvaranju fabrike, francuska marka “ne miruje” ni tokom ovih vanrednih okolnosti.

Šef Bugattija dan počinje u 7 izjutra, nakon doručka i proveravanja vesti, kreće sa poslovnim obavezama. Od 8:30 redom idu konferencijski sastanci od kojih je prvi onaj sa Izvršnim odborom.

U period do podneva Vinkelman obavlja niz poziva, i kontaktira ostala odeljenja u okviru Bugattija – delove zadužene za dizajn, razvoj, prodaju i marketing.

Oko 12 časova odlazi na ručak i nastavlja da prati vesti. Nakon toga, posle 14h vraća se svojim dužnostima na mestu izvršnog direktora francuske marke. Vinkelman ističe da zaposleni u Bugattiju svoj posao obavljaju revnosno čak i u ovakvim uslovima.

“Neprekidno se rađaju nove, fantastične ideje”, kaže prvi čovek proizvođača hiperautomobila.

Radno vreme se za Stefana završava predveče. Nakon 19h, Vinkelman se bavi sportom, tačnije trčanjem. Posle toga koristi vreme da se čuje sa majkom, a u smiraj dana voli da čita knjige.

Ipak, iako većina radnika Bugattija svoj posao obavlja od kuće, nekolicina mora biti prisutna i fizički na svom radnom mestu. Stoga Vinkelman dva puta nedeljno obilazi sedište francuskog brenda kako bi bio u toku i sa dešavanjima na toj lokaciji.

AutoRepublika

(385)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments