1. Home
  2. Vesti
  3. Bil Gejts kupio Porsche Taycan
Bil Gejts kupio Porsche Taycan

Bil Gejts kupio Porsche Taycan

1.77K
1
Podelite sa prijateljima:

“Više volim električne od klasičnih automobila”

Drugi najbogatiji čovek na planeti, suosnivač i izvršni direktor Microsofta, Bil Gejts je u komunikaciji sa poznatim jutjuberom Markezom Brounlijem, otkrio da je tek preuzeo svoj novi automobile, električni Porsche Taycan. “Moram da kažem da se radi o premijum automobile. Baš, baš je moderan. To je moj prvi električni automobil i zaista puno uživam u njemu.”

Gejts je svojevremeno izjavio da je neophodno postići vanserijsku globalnu saradnju kako bi se na uspešan način suprotstavilo klimatskim promenama, sada kaže da su putnički automobili jedna od svetlijih tačaka u toj borbi, dok u drugim oblastima ima puno još posla. “Brojne kompanije za proizvodnju automobila čine super brze iskorake ka usvajanju električnih modela,” pojašnjava on.

Čuveni milijarder navodi i domet električnih automobila kao kategoriju u kojoj je napredak nužan, ali isto tako i brzinu punjenja. Zatim je naglasio opšte poznatu situaciju sa drastično nižim troškovima održavanja električnih, u odnosu na konvencionalne automobile, nasuprot troškovima osiguranja koji su trunku bolniji za vlasnike baterijskih četvorotočkaša. Sve u svemu, s ekološke tačke gledišta, Jasna je prednost električnih vozila.”

Kao što možete pretpostaviti, Gejts već poseduje impresivnu kolekciju automobila, ali njegov najsvežiji izbor će značiti baš puno u smislu promocije električnih automobile.

“Zeleni pristup će iziskivati više troškove od ljudi, dok će prljavi pristup biti manje finansijski zahtevan. Ali, ako znate koje dobrobiti donosi briga o prirodi, ni veći troškovi ne bi trebali biti nepremostiv problem.”

Da bismo izbegli ponavljanje, sve o beskrajno atraktivnom Taycanu možete pročitati na našim stranicama, ukoliko se poigrate opcijom pretraga.

AutoRepublika

(1773)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Trajko

Kupio w kakav crni porsche kanta obicna