1. Home
  2. Vesti
  3. Naslednik za Renaultovog Talismana stiže naredne godine
Naslednik za Renaultovog Talismana stiže naredne godine
2

Naslednik za Renaultovog Talismana stiže naredne godine

443
2
Podelite sa prijateljima:

Mada neki veruju da je reč o propustu, mi smo sigurni da je Renault namerno prilikom predstavljanja plana za preporod ostavio na fotografiji prikaz berline u okviru game organizacione jedinice Mobilize. 

Dugo se govori o budućnosti Talismana. Model iz D segmenta koji je ušao na tržište 2015. godine nikada nije opravdao velika očekivanja. Šta više, prodaja na poprilično niskom nivou. No, francuska marka izgleda da još nije voljna da odustane od sedana, te će po svemu sudeći dobiti naslednika.

Pod upravom Luke de Mea, Renault će izvršiti pravu ofanzivu na C i D segment, pa je sasvim normalno i očekivati da Talisman ima sukcesora, ili da i sam doživi transformaciju pa da u novoj generaciji pređe među EV modele.

Mobilize je već predstavio svoju gamu za naredne godine. Prva stiže Dacia Spring sa kojom i počinje priča tokom ove godine, da bi već 2022. godine električni sedan stigao na tržište. Zatim će potrošačima biti ponuđen i naslednik za Renault Twizy, a nakon toga i lako komercijalno vozilo.

Francuzi očito žele svog rivala za Teslin Model 3, i nema sumnje da je korak u ovom smeru potpuno logičan. Renault nije želeo da saopšti bilo kakve informacije o budućoj limuzini, ali je već potvrđeno da će koristiti CMF-EV platformu koju je ova marka zajednički razvila sa Nissanom.

Neki galski stručni mediji izneli su i svoje procene u vezi sa dometom kod nove električne limuzine i ambiciozno procenjuju da će on iznositi oko 600 km.

AutoRepublika 

(443)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
don

imaju dobrog dilera, zestoko haluciniraju.

BB

Da su imali dobre dilere, Talisman bi se prodavao…