1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. BMW M8 u G-Power izdanju isporučuje 820 ks
BMW M8 u G-Power izdanju isporučuje 820 ks

BMW M8 u G-Power izdanju isporučuje 820 ks

757
0
Podelite sa prijateljima:

U ponudi su još dve specifikacije.

BMW serije 8 kombinuje vrhunski luksuz i visoke performanse, što ga čini jednim od najpoželjnijih automobila današnjice, mada prodaja to ne reflektuje. Naravno, za tako nešto treba da se zavuče ruka duboko u džep, a posebno kada je reč o M verziji. U standardnom izdanju, M8 isporučuje 600 ks, dok u Competition varijanti pruža 625. To je zaista ogromna snaga, ali za one koji žele više, tu je G-Power, tjunerska kuća koja je u ponudu stavila G-Power G8M Bi-Turbo sa 820 ks.

Zapravo, automobil je dostupan u tri specifikacije, s tim što ona vrhunska pruža 1.000 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Dodatna snaga iz 4,4-litarskog V8 je izvučena kako kroz modifikaciju softvera, tako i hardvera. Dorade su izvršene na turbopunjačima i ECU jedinici. Iduvni sistem je od titanijuma, sa završecima od ugljeničnih vlakana.

Druge dve dostupne specifikacije su ulazna – 720 ks i 850 Nm, ostvarena reprogramirajem softvera i srednja – 770 ks i 930 Nm, koja kombinuje ažuriranje softvera i sportske katalizatore.

Kada je reč o vizuelnoj distinkciji, G-Power dodaje Hurricane RR kovane naplatke od 21 cola u crnom „dijamantski sečenom“ finišu.

AutoRepublika

(757)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments