1. Home
  2. Vesti
  3. Bugatti neće više juriti brzinske rekorde
Bugatti neće više juriti brzinske rekorde
0

Bugatti neće više juriti brzinske rekorde

236
0
Podelite sa prijateljima:

Nakon što je francuska marka probila magičnu granicu od 300 milja na čas stiže saopštenje da u budućnosti neće imati imperativ novih brzinskih rekorda.

U prethodnoj deceniji, Bugatti je postao sinonim za automobile sa impresivnom maksimalnom brzinom. Prvo je Veyron Super Sport dostigao brzinu od 430,9 km/h, potom je nedavno specijalizovani Chiron uspeo da ostvari maksimalnu brzinu od neverovatnih 490,4 km/h!

Šef ovog proizvođača, Stefan Vinkelman, kaže da će se Bugatti sada usredsrediti na druge oblasti razvoja, jer je ostvaren cilj da njihov automobil bude prvi koji će probiti navedenu granicu.

Što se tiče Chirona koji je postavio rekord, uskoro bi trebalo da Bugatti saopšti da li će se naći u serijskoj proizvodnji. Gotovo je izvesno da hoće, a mediji već nagađuju da će nositi sufiks Super Sport.

AutoRepublika 

(236)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments