1. Home
  2. Vesti
  3. Alfa Romeo već razmatra naslednika za Giuliu
Alfa Romeo već razmatra naslednika za Giuliu
3

Alfa Romeo već razmatra naslednika za Giuliu

906
3
Podelite sa prijateljima:

Italijanska marka navodno već radi na novom modelu koji će zauzeti mesto aktuelne Giulije.

Pitanje je da li će to biti nova generacija sedana, ili potpuno novi automobil. Klaus Buse, šef dizajna kompletnog FCA za Evropu, nedavno je izjavio za Autocar da Alfa već radi na razvoju novog modela.

„Ne želim ništa da preciziram, jer je još uvek rano“, rekao je Buse. Giulia, koja je poprilično dobro prošla na testovima stručnih medija, ipak nije uspela da ostvari željeni rezultat kada je u pitanju prodaja.

Stoga se postavlja pitanje da li će Alfa Romeo uopšte ostati u D segmentu kod limuzina, ili će ga možda u potpunosti ostaviti. Šta više, glasine kruže da se zagovara odlazak iz D klase zarad plasiranja još jednog SUV-a.

U svakom slučaju, ova generacija Giulije proći će restilizaciju do 2022. godine po aktuelnom planu koji je Alfa predstavila krajem prošle godine. Nakon toga, sve je moguće.

AutoRepublika 

(906)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Lazar

ono kad si dobar ali stigneš prekasno na žurku …

Laki78

Ako napuste segmen i ostanu samo sa SUV modelimadefinitivno me neće videti kao kupca.

Don

Je, a kad će početi ako neće sada? Jest’ da su djuliju spickali za par godinica razvoja i na tome im svaka čast, pa bi i novu trebali tako. Čisto onako zamijeniti farove novim, namrgodjenijim …i dodati par sitnica u unutrašnjosti, ubaciti karavan, kupe i kabriolet verziju i eto…sve ostalo ima.