1. Home
  2. Vesti
  3. Mitsubishi e-Evolution koncept u Tokiju
Mitsubishi e-Evolution koncept u Tokiju
0

Mitsubishi e-Evolution koncept u Tokiju

194
0
Podelite sa prijateljima:

Mitsubishi priprema „visokoperformantni“ model, ali on će (na žalost mnogih) doći u vidu kupe SUV-a.

Japanska marka je lansirala „tizer“ kampanju za novi koncept, koji će se naći na štandu Salona automobila u Tokiju sledećeg meseca. Reč je o novoj perjanici Mitsubishija, e-Evolutionu, koji je zamišljen kao performantni automobil sa električnim pogonom na sve točkove, u kupe SUV karoserijskoj konfiguraciji. Implementacija napredne veštačke inteligencije se verovatno odnosi na sistem autonomne vožnje.

Priloženi „tizer“ prikazuje SUV sa petoro vrata, jasno izraženog klierensa, sa masivnim točkovima, tipičnim za konceptne automobile. Ručke vrata su skrivene, a kamere zamenjuju konvencionalne retrovizore.

Što se zadnjeg dela tiče, karakteristična je dvostruka ekstenzija krovnog spojlera. Tu su naravno LED zadnja svetla sa grafikom u vidu bumeranga sa tri sečiva. Nazire se i difuzor sa plavim akcentima, primetnim i na „e-Evolution“ logou, što sugeriše da koncept poseduje elektropogon.

Dakle, glasine da će novi „Evo“ model iz Mitsubishija biti SUV se obistinjuju. Automobilski svet se neminovno menja, a što se tiče serijskog primerka, na scenu neće stupiti pre 2023.

 

(194)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments