1. Home
  2. Vesti
  3. Audi Q7 prepolovljen u udesu (VIDEO)
Audi Q7 prepolovljen u udesu (VIDEO)
2

Audi Q7 prepolovljen u udesu (VIDEO)

2.98K
2
Podelite sa prijateljima:

Mnogi ne znaju da su neki automobili dizajnirani tako da se prepolove u slučaju sudara. Poslovično ih nazivamo „superautomobili“. Težak motor kod Audija R8, primera radi, mogao bi da smrvi vozača, jer je reč o najtežoj komponenti, koja počiva neposredno iza njega.

Međutim, Audi Q7 nije isto što i R8. Jedino što ih povezuje je oznaka „četiri prstena“. Incident o kojem je reč se desio u Rusiji pre najmanje tri dana, što je sasvim „normalno“, jer se većina „neobičnih“ incidenata dešava preko vikenda.

Video je objavio lokalni „drag“ trkač, mada se ne može sa sigurnošću tvrditi da je reč o originalnoj kopiji. Na sreću, niko nije izgubio život.

Navodno, ingolštatski SUV je bočno udario u stub i prepolovio se. Ono što budi sumnju je što je bar troje vrata 90% netaknutno, a reč je o relativno novom modelu s veoma robusnom karoserijom.

Neki pretpostavljaju da se ne radi o jednom vozilu već delovima dva. Možda je dotično vozilo bilo kod majstora Tusika, kao BMW serije 7, sastavljen od dve olupine. Ovo je jeftin način da se dođe do skupog automobila, ali to može da ima posledice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Жестко … говорят все целы . ___________________________________ #audi #q7 #дтп #авария #crash #crashed

Објава коју дели Герваш Сергей (@gervashsergey) дана

Šta vi mislite?

AutoRepublika

 

(2979)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Mustang

inače takvi su audiji, lično sam vidio A6 iz 2005 u istoj situaciji, proizvođač bi trebalo da daje dodatnu garanciju na neprepolovljavanje vozila

Zoca

Udario ga voz iz beogradskog metroa!