1. Home
  2. Vesti
  3. Bizarno: Bacio tronožac s nadvožnjaka na automobil u pokretu
Bizarno: Bacio tronožac s nadvožnjaka na automobil u pokretu
1

Bizarno: Bacio tronožac s nadvožnjaka na automobil u pokretu

872
1
Podelite sa prijateljima:

Van koji besplatno prevozi veterane je doživeo bizaran incident, kada je nasred auto-puta u Sakramentu tronožac bačen s nadvožnjaka probio vetrobran.

Jedinm putniku koji se nalazio unutar vozila je probijeno plućno krilo, ali će se oporaviti. Vozač nije povređen, tako da je uspeo bezbedno da zaustavi vozilo.

Tim Pejdž je volonter El Dorado Veteran Resourcesa, koji je deo neprofitne Military Family Support grupe. Baksuznog dana je pokupio jednog veterana s aerodroma i bio je na putu da pokupi drugog.

Kada je vozio na auto-putu, u van je udario tronožac bačen s nadvožnjaka.

„Krajičkom oka sam video nešto žuto“, kaže Pejdž. „Kada je udarilo u vetrobran, sagnuo sam se i savio, ali naravno prekasno. Kada sam se ispravio, video sam da je ta stvar prošla kroz vetrobran.

Sve je bilo u magnovenju. Bilo je jezivo. Naravno, to što nije krv liptala je bilo dobro, ali u isto vreme, nekada iz opasnih rana ne mora da curi krv.“

Pejdž kaže da je tronožac prošao kroz veteranovo plućno krilo i izašao s druge strane. S obzirom da nije bilo krvi, čovek u prvi mah nije hteo da se zove hitna pomoć. Ipak, dobro je što su to uradili, jer je i deo košulje s tronošcem ušao u ranu.

Pored probijenog plućnog krila, čovek je završio s polomljenim rebrima, ali će se uspešno oporaviti.

Kalifornijska saobraćajna policija je tri sata nakon incidenta uhvatila osumnjičenog. Trideset dvogodišnji Metju Adam Tompson je snimljen nadzornim kamerama kako krade tronožac od zaposlenih koji su radili u blizini. Zatim ga je bacio s nadvožnjaka, ne obazirući se na to šta je napravio.

Tompson je inače već okrivljen zbog opiranja policijskom službeniku i pod uslovnom je kaznom, ali tek treba da bude osuđem povodom najnovijeg incidenta.

AutoRepublika

 

(872)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Zaista ima veoma bizarnih načina da se izgubi glava. U osnovi, konačan rezultat je uvek isti. Mrtav-mrtav.