1. Home
  2. Vesti
  3. Porsche Taycan u poteri za Turbo S 992 na Nirburgringu (VIDEO)
Porsche Taycan u poteri za Turbo S 992 na Nirburgringu (VIDEO)
0

Porsche Taycan u poteri za Turbo S 992 na Nirburgringu (VIDEO)

249
0
Podelite sa prijateljima:

Nirburgring je dom Porschea na neki način, zato ne treba da čudi što se na čuvenoj stazi našao neobičan dvojac – 911 Turbo 992 generacije i električni Taycan.

Mada je Nordšlajfe najduža svetska aktivna trkačka staza, prototipovi ovde često ukrste puteve. Zahvaljujući „špijunskoj“ aktivnosti, možemo da dobijemo uvid u „Neunelfer“ Turbo i Taycan.

Video je fokusiran na još uvek zvanično „nepoznatom“ motorom poziciniranim na zadnjem delu 911 Turba, ali možemo da ga vidimo i parkiranog pored dolazećeg 991.2 GT3 Touringa.

Sa svojom dodatno proširenom karoserijom i vidljivim zadnjim krilom, novajlija čini jasan kontrast s „doteranim“ GT3 TP.

Mada se to ne čini na prvi pogled, Porsche 911 Turbo 2020/2021. i Taycan će neke električne detalje imati zajedničke.

Naravno, svi znamo da se Taycan oslanja isključivo na usmereno kretanje naelektrisanja, dok „Neunelfer“ treba po prvi put da se pojavi u hibridnom izdanju, što je već potvrđeno. Porsche se tu zaustavio, tako da ne raspolažemo dodatnim detaljima.

AutoRepublika

(249)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments