1. Home
  2. Sajmovi
  3. Ženeva 2019
  4. Skriveni ženevski dragulji – velika galerija!
Skriveni ženevski dragulji – velika galerija!
1

Skriveni ženevski dragulji – velika galerija!

2.23K
1
Podelite sa prijateljima:

Suptilno, i daleko od fame i prestiža koji okružuje premijere velikih proizvođača, u Ženevi izlaže i sijaset manjih, ili bolje reći manje poznatih kompanija. 

Tu su razni komponentaši, potom IT velikani, tjunerske kuće, startap preduzeća koja se bave novim tehnologijama, električnim automobilima i slično. Taj deo Ženeve je pravi mali raj za sve istinske ljubitelje automobilizma.

Zato što ćete u tom skrajnutom odeljku pronaći sve. Od nabrijanih izdanja velikih tjunera kao što su ABT ili Mansory, preko klasičnih automobila, pa sve do novih kompanija koje nude nesvakidašnje proizvode. Sve je to deo bogate ženevske riznice dragulja.

Uživajte!

(2231)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Pomponije

Ijao, ovaj Porsche Singer… Perfekcija…