1. Home
  2. Vesti
  3. Nova vrata prikolice za Ram 1500
Nova vrata prikolice za Ram 1500
0

Nova vrata prikolice za Ram 1500

483
0
Podelite sa prijateljima:

U Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) trenutno vlada pravi mali rat među proizvođačima. Cilj takmičenja je u oblasti ko će napraviti praktičnija vrata na svojim modelima pikapim kamioneta.

Sve je počelo još pre nekoliko godina kada je Ford debitovao sa rešenjem koje je koristilo „stepenicu“ u vratima prikolice na modelu F-150, a ova opcija se pokazala izuzetno popularnom među kupcima.

Prošle godine je primer sledio i GMC sa modelom Sierra. Njegova prednost je bila ta što su se vrata prikolice mogla podesiti na nekoliko različitih načina da bi se dobila stepenica, a korak napred je sada učinio i Ram sa modelom 1500.

Ram se nije toliko kocentrisao na stepenicu, koja se nalazi ispod prikolice, a koja predstavlja deo opcione opreme koji staje 295 američkih dolara, već na vrata priklice koja su, ovakva kakvim ih vidimo, nešto jedinstveno na američkom tržištu.

Za početak, ona se sada mogu otvoriti na četiri različita načina. Vrata su podeljena na dva dela i mogu se otvoriti vertikalno sa svake strane pod uglovima do 88 stepeni.

Ona se takođe mogu otvoriti vertikalno kao cela vrata i na kraju u tradicionalnom horizontalnom stilu, a mogu i da podnesu težinu do 900 kilograma uz funkcionalnost čak i kad je prikolica zakačena.

Ram za ovu opciju naplaćuje 995 američkih dolara i ona se može dobiti na svim verzijama modela 1500, a prvi primerci će početi pristizati u prodajne salone sa prvim prolećin nedeljama.

AutoRepublika

(483)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments