1. Home
  2. Video
  3. Klarkson, Mej i Hamond u „muscle“ akciji (VIDEO)
Klarkson, Mej i Hamond u „muscle“ akciji (VIDEO)
0

Klarkson, Mej i Hamond u „muscle“ akciji (VIDEO)

388
0
Podelite sa prijateljima:

Kada se na jednom mestu nađu Klarkson, Hamond i Mej, uz 2.540 ks na raspolaganju, šta možemo očekivati sem vrhunske automobilske zabave…

Prošlog petka, čuveni trio se vratio na ekrane u okviru treće sezone The Grand Toura. U dugo očekivanoj epizodi, čuveni voditelji su se našli u Detroitu, spremni za „muscle“ akciju uz asistenciju Ford Mustanga (Klarkson), Chevrolet Camara (Mej) i Dodge Challengera (Hamond). Naravno, nijedan od moćnih automobila nije u standardu: Mustangom se pozabavila tjunerska kuća RTR (700 ks), svi već znamo šta donosi Challenger SRT Demon (840 ks) zahvaljujući ažuriranju ECU-a, dok je Mejov Camaro došao iz „dvorišta“ Hennesseyja, a ako niste čuli za The Exorcist teksaškog tjunera, koji za cilj ima „ubijanje demona“, onda sada jeste, a stiže sa 1.000 konja. Da li je potrebno reći da je gomila guma završila na otpadu posle snimanja ovog filma.

Kompletna prva epizoda je dostupna na Amazon Primeu, a što se tiče sadržaja video klipa, nećemo vam kvariti doživljaj.

AutoRepublika

Izvor: The Grand Tour via YouTube

(388)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments