1. Home
  2. Video
  3. Bizarno – banda od 60 motociklista opljačkala benzinsku pumpu! (VIDEO)
Bizarno – banda od 60 motociklista opljačkala benzinsku pumpu! (VIDEO)
1

Bizarno – banda od 60 motociklista opljačkala benzinsku pumpu! (VIDEO)

763
1
Podelite sa prijateljima:

Ova vrsta zločina došla je do novog nivoa u Velikoj Britaniji. 

Oni koji su malo upućeni u problematiku, znaju da Britanci veliku muku muče sa tzv. skuter bandama. Najčešće se radi o maloletnim licima koji uz pomoć skutera i drugih motocikala uglavnom vrše razne krađe i razbojništva.

Kako bi se policija efikasnije borila protiv ovakvih bandita, gradske vlasti Londona dozvolile su snagama reda i zakona da svojim kolima udare i sruše lopove na skuterima i tako ih onemoguće da beže.

Iako je do pre nekoliko godina ovakav tip kriminaliteta bio ograničen mahom na britansku prestonicu, brzo se raširio po celoj državi, a najnoviji bizarni slučaj stiže iz Mančestera.

Na snimku sa bezbednosnih kamera vidi se upad u stanicu, plašenje radnika i otimanje razne robe koja se u tom trenutku našla na rafovima.

Policija Mančestera navela je da je ista banda tokom noći izvela „veći broj akcija asocijalnog ponašanja“, što bi kod nas odgovaralo terminu da su uznemiravali javni red i mir.

Stanovnici grada na severu Engleske glasni su na društvenim mrežama u osudi ovakvog divljaštva, ali i kritikuju policiju jer nije bila dovoljno sposobna da uhvati bar nekog od više od 60 bandita koji su učestvovali u ovim događajima.

Bike Gang Raid

Police release CCTV footage of "large scale public disorder" in Manchester in the hopes of catching those involved. Euronews.com

Gepostet von Euronews English am Donnerstag, 19. Dezember 2019

AutoRepublika

(763)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Zoca

Kod nas je kriminal suzbijen ,pa zato udaraju iz sve snage na ministra unutrasnjih dela.?