1. Home
  2. Sajmovi
  3. Infiniti će na Salonu automobila u Detroitu prikazati novi e-krosover
Infiniti će na Salonu automobila u Detroitu prikazati novi e-krosover
0

Infiniti će na Salonu automobila u Detroitu prikazati novi e-krosover

166
0
Podelite sa prijateljima:

Za tačno mesec dana, kapije Salona automobila u Detroitu će biti otvorene za predstavnike sedme sile, a odmah potom i za zainteresovanu publiku. Shodno tome, proizvođači počinju polako da podgrevaju atmosferu za svoje nastupe na ovoj smotri, pa se pojavljuju informacije o tome šta je na repertoaru premijera za tu priliku.

Tako je i japanska luksuzna marka Infiniti započela sa tizer kampanjom za svoj novi proizvod, električni krosover koji još uvek nije imenovan. Prema planu, novi SUV će nagovestiti smer budućeg razvoja dizajna marke za buduće članove “Q familije”, odnosno nedavno predstavljeni koncept Prototype 10 je delimično poslužio kao inspiracija i za ovaj model.

Baš kao što je to bio slučaj i sa konceptom, kompanija će prikazati modularnu platformu namenjenu električnim automobilima, a koja će poslužiti i kao temeljna arhitektura za krosovere i sedane, kako one u čisto električnim verzijama, tako i one koji će koristiti sekvencijalnu hibridnu instalaciju.

Ovakva postavka obećava različitu koncepciju glavnih jedinica, a što se odražava na modifikovane proporcije karoserije, prostranost kabinskog prostora koja bi trebalo da bude uzdignuta na do sada neviđene visine za marku.

Serijske verzije modela marke Infiniti, koji će biti utemeljeni na predstavljenoj arhitekturi, bi trebalo da počnu da silaze sa proizvodnih traka japanske kompanije, negde tokom 2021. godine.

AutoRepublika

(166)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments